sammanfattning v2 (1)

Conviction
”We´re gonna have a conversation like people do in a relationship”
Conviction är som sagt inte den bästa serien men den tar upp viktiga ämnen, t.ex. i veckans avsnitt visade man att bara för att en person är annorlunda i sitt beteende mot vad normen säger är ett okej beteende så betyder inte det att de är hen som är den skyldige, och bara för att man anser att man har hittat tillräckligt bevis vid en viss punkt i utredningen för att anse att hen är den skyldige så ska man inte sluta där utan titta på alla bevis (detta är en röd tråd i hela serien man tittar inte på alla bevis som finns utan man tittar på bevisen tills man anser att man har den skyldige). Annars märker man att dem börjar ”knyta ihop säcken” Hayes och Connors relation går framåt och de andra karaktärernas problem börjar också lösas. 


Shadowhunters
"Great. Well then, maybe don't include me on your Christmas list.”
Om jag inte minns helt fel så tycker jag ändå att det här avsnittet hade med det som finns i boken (fast the sisters island (?) var mer ”utvecklad” och spännande i boken). Gillar Simon mer i serien än vad jag gjorde när jag läste böckerna och dem har verkligen hittat en bra skådespelare till karaktären Magnus Bane. Annars så tyckte jag det var ”skönt” att Claire var förbannad på sin mamma för det är en viktig faktor i böckerna.


This is us
"Yep. Triplets. Always a headache with triplets. Just glad they're your patients, not mine.”
Var jobbigt att se tillbaka blickarna i det här avsnittet i alla fall när Rebecka träffade sin mamma eller ännu värre när Jack åkte till sin pappa för att be om pengar och att han inte kunde visa att han var gift för då hade pappan försökt att lägga sig i/förstöra det eller helt enkelt velat vara ”involverad”, det gjorde även lite ont i hjärtat med scenen när Jack skulle åka och köpa glass och glömde sin plånbok och det var ju den scenen som lede till att Jack åkte till sin pappa. Det bästa i hela avsnittet var Randall var så roligt när han verkligen försökte vara ”okej” med att hans pappa är bisexuell och det går inte så bra när han ska få det att verka som att han tycker att det inte är någon stor sak. Orkar inte ens kommentera hela Kate/Toby scenerna, dem var gulliga på sitt sätt men sedan har vi Kevin hur tänker du? Släpp Olivia och sluta såra Sloane.


Teen Wolf
”You are afraid to remember him because you are afraid of what it means.”
Vilken bra avsnitt, varenda scen var bra, spännande och ett steg i rätt riktning till att hitta Stiles. Jag var helt säker på att Peter hade dött eftersom han inte var med i förra veckans avsnitt men tydligen så har han några extra liv kvar, vet att många gillar Peter men det gör inte jag men verkar ju ändå som att han har börjat skärpa sig och kan hjälpa dem andra istället för att förstöra för dem. Lydia har helt klart tagit Stiles plats som bästa karaktär varje vecka och hoppas verkligen att hon fick Stilinski att tänka till förstår att det kan vara svårt för honom att inse att hans fru är en ”utfyllnad” för att inte Stiles är där men hoppas han börjar tänka till och börjar komma ihåg Stiles. Funderade lite på om alla som har den där piskan kan få folk att försvinna eller är det bara Mr Douglas som kan det eftersom han är någon super varulv eller vad det nu är han är för någonting.  

Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Conviction, Sammamfattning, Tankar/åsikter, Teen Wolf, This is us, shadowhunters, v2;
Film&serier bloggen:

Håller verkligen med om att dem har hittat rätt skådespelare till Magnus Bane !

Svar: Har lite svårt att förstå att han som spelar Magnus även har varit med i Glee, eller har svårt att förstå att det är samma person för han är så mycket bättre i Shadowhunters än i Glee.
Katrine Larsson

Kommentera inlägget här: