sammanfattning v2 (2)

 

Blindspot
Turns out Borden's a mole, Jane's brother's in prison downstairs, and they caught that rat in the locker room.”
Förstår fortfarande inte varför Jane raderade Romans minne, visst han hade antagligen lämnat henne annars eller aldrig litat på henne igen men hon vet ju hur hemskt det är att vara i den sitsen Roman är i och hon lär ju förstå att någon gång kommer Roman minnas att det var hon som raderade hans minne.  Förstår inte heller varför man envisas med relationen mellan Weller och Nas, det är bara fel och nu verkar ju även Tasha ha känslor för Reade, det går bra på kärleksfronten i Blindspot. Men sedan har vi Patterson och hon är min favorit vecka efter vecka.

  

Frequency
”We're gonna figure this out, okay?”
Låt mig presentera tjej versionen av Barry Allen nämligen Raimy Sullivan + hennes pappa, orkar inte med alla dessa val dem gör som gör att allt förändras. Dem hamnade (nästan) på ruta ett igen i dagens avsnitt för hur ska dem kunna bevisa att Deacon är Nightingale om det inte finns några bevis? Blir lite svårt enligt mig. Var en tvist på slutet i alla fall som visade att Meghans bror lever även om han är svårt skadad.

 

The Blacklist
As my grandmother said, it's good to have friends in low places.”
Är inte det största fanet av Kaplan storyn men vart är hon? Längesedan man såg något av den storyn nu. Tycker så synd om Dembe, han saknar verkligen henne och tycker att Ramon gjorde ett så stort fel att han skulle kunna ”förråda” honom men tur att han fortfarande bryr sig om Raymond så mycket att han gick till Liz för att be om hjälp. På tal om Raymond det är verkligen han som gör serien så bra som den är (eller ja Aram är med på ett hörn också) älskar verkligen honom även om han gör misstag.

  

Girl meets world
”Girls i´m sorry but there´s a decision”
Tyckte verkligen om det här avsnittet och när Riley, Maya och Auggie satt och grät där i slutet så fällde även jag någon tår. Men annars var avsnittet fint, tycker så mycket om Farkle och att han tycker om Smackle så mycket att han skulle släppa henne om hon hellre ville vara med Lucas och tyckte det var så roligt när dem använde sig av ett ship namn där i slutet, men fortfarande varför får vi inte se mer av Lucas och Riley? Blir så trött av att dem fortfarande beter sig som att det bara är vänner.
 

Emerald City
Magic was a drug even worse than poppy”
Tyckte även om veckans avsnitt av många olika anledningar och kan inte komma på någonting som var dåligt i det här avsnittet, var dock otroligt sorgligt när Tip knuffade ner … det lär ju inte göra saken lättare för henne får hoppas att hon hittar Dorothy och Lucas snart för gissar på att hon kommer ”ansluta” sig till dem. Var inte direkt någon chock att Dorothys mamma hade någonting att göra med Oz världen men ska bli intressant att se vad hon gör med den informationen. 


Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Emerald City, Frequency, Girl meets World, Sammamfattning, The blacklist, blindspot, v2, åsikter/tankar;
Emelie Karlsson:

Jaa ugh karaktärerna i Frequency! Tar så många osmarta beslut!

Kommentera inlägget här: