sammanfattning v3 (2)

Har inte hunnit se klart de serier som sändes förra veckan från torsdag till lördag förens idag så därför den andra sammanfattningen av förra veckans serier inte kommit upp förens idag. 

Blindspot
Feelings aren't like memories, you can't just pull the out of a file. I think that they have to be earned.”
Äntligen tog relationen mellan Weller och Nas slut och det verkade ett tag som att man skulle börja ”satsa” på ett förhållande mellan Weller och Jane direkt efteråt, vilket ju nästan hände i slutet men då får Jane se en bild av Weller med Shepard i bakgrunden min största fundering var varför inte Jane har skickats till någon som kunde ha gjort en skiss av Shepherd utifrån Janes beskrivningar så att de andra i teamet visste hur hon såg ut? Hade väl varit en smart idé, men min gissning på varför Shepard var med på bilden är att hon var en lärare eller något liknande på skolan där Weller gick. Annars ska det bli intressant att se hur hela Roman storyn utvecklas och hoppas han börjar känna saker för tror att han och Patterson kan bli ett ”fint” par, på tal om Patterson tyckte så synd om henne och hon hade lite rätt i det hon sa Nas borde ha insett att någonting inte stämde med Borden.


Frequency
”I know who you are, i know what you done and i know what you gonna do.”
Nu verkar allting vara tillbaka så som det var från början plus att Frank fick leva några år till och jag hoppas på att Raimy inte är förlovad med Daniel utan att det är Kyle men tror den chansen är liten tyvärr. Fast i slutet av avsnittet kom det ju fram att det inte är Deacon som är Nightingale utan det är brodern, så var ju en otroligt lättnad att Frank inte dödade honom. Ska bli intressant att se nästa avsnitt som är det sista avsnittet av den här serien om jag har fattat det rätt.

  

The Blacklist
I don't believe in coincidences”
Som sagt är inte ett fan av Mr. Kaplan men vart är hon? Vad är det som dem väntar på? Man kan inte påbörja en story för att sedan inte ha med den alls i ett antal avsnitt och dem pratar ju om henne nu så känns som att det vore en bra tidpunkt att ha med scener med henne igen. Annars var avsnittet rätt segt, handlade ju mest om att Liz var undercover och inte så mycket om själva teamet men verkar som att Raymond har stött på ett hinder för omväxlingens skull, ska bli intressant att se hur han tacklar det.

 

Girl meets world
” Smackle, i´m feeling something.”
Tyckte att förra veckans avsnitt var bättre än det här avsnittet, det var ett okej avsnitt men hade velat ha ut lite mer eftersom det (antagligen) var det sista avsnittet, men var fint att Shawn ville adoptera Maya och trodde väl aldrig riktigt att Riley och hennes familj skulle flytta till England för om serien på något mirakulöst sätt flyttas till en annan kanal hur skulle man gjort det då? Kom på i det här avsnittet att Smackle är min favorit av karaktärerna, hon är för underbar och hon har verkligen utvecklats under seriens gång.  Förresten hur roligt var det inte när Maya kysser Farkle på kinden och han svimmar? Haha han är ju för underbar han också. 

Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Frequency, Girl meets World, Sammamfattning, The blacklist, blindspot, v03, åsikter/tankar;
Kommentera inlägget här: