Peaky Blinders säsong 4

 

Jag är glad att Peaky Blinders inte är som de flesta andra serier som börjar bli sämre efter tredje säsongen, utan jag tyckte att den fjärde säsongen av Peaky Blinders var lika bra som de föregående. Har lite svårt att se vilka de ska kämpa emot nästa säsong, men det lär väl bli en chock det är ju det som är den röda tråden i den här serien så man får förbereda sig på att det kan hända vad som helst. 

Som sagt man får förbereda sig för att vad som helst kan hända i den här serien, eller så är det bara jag som sitter där och funderar på vad det precis var som hände eller hur dem ska ta ur sig den här knipan för det är de största bekymret i varje säsong "hur fan ska dom klara av detta levande?". För även om det oftast är en karaktär som man gillar som dör i varje säsong så klarar dom sig ändå rätt bra i det långa loppet, och även om den här säsongen började på ett väldigt brutalt sätt och man funderar på hur detta ska gå så får man även tänka på att Thomas Shelby finns där och då löser det sig alltid hur mörkt det än ser ut. 

Min största fundering under denna och förra säsongen har varit att kan det verkligen vara någon som gillar Linda? Tycker så synd om Arthur och jag hoppas att han får sitt lyckliga slut men har otroligt svårt att se att han ska få det med henne. På tal om lyckliga slut så vet vi ju alla att Thomas aldrig kommer få ett, för hur ska han kunna få det utan Grace? därför tycker jag det är väldigt intressant och patetiskt, när kvinnorna i serien verkligen tror att han ska bli kär i dem och att det ska göra honom lycklig (it´s never gonna happen Lizzie). 

Så jag har inga direkta negativa åsikter om denna säsong, kan tycka att det känns "fel" att Aidan Gillen är med då han alltid kommer vara Littlefinger för mig. Plus att jag fattar att Thomas har blivit äldre men kom igen han passar verkligen inte i glasögon.. 
Kommentera inlägget här: