Once upon a time


Just nu så är mitt maratonprojekt Once upon a time, har precis börjat titta på säsong 6. Men jag har varit lite kluven till om jag ska se säsong 7, framförallt för att många har slutat och efter det jag har läst om säsong 7 så verkar det vara en väldigt rörig säsong. Förra veckan kom även beslutet att man skulle lägga ner serien, så gissar på att den här säsongen verkligen inte var någon hit och det är därför jag funderar på om det verkligen är värt att se säsong 7?. För jag har läst spolierna och vet att Emma och Hook kommer leva lyckliga i alla sina dagar, och eftersom jag vet det så är jag nöjd då det är typ det enda jag begär. 

Är det någon av er som också ser på serien, och som har sett säsong 7? 
 
 
Kategori: Tv-serier Taggar: Säsong 7, once upon a time;
Nouw.com/leomica:

Nej. Jag har bara sett säsong 7 avsnitt 2 på grund av att Killian och Emma skulle få deras avslut. Men serien har blivit nedlagd nu som sagt och OM de gamla karaktärerna (Charming, Snövit, Emma, Grumpy, Granny osv) kommer tillbaka för finalen kommer jag att se hela säsong 7. Om inte nån av dem, särskilt familjen Charming, kommer tillbaka för finalen kommer jag inte att se säsongen alls. 7x02 räcker bra :)

Svar: Jag har funderat på att göra som dig, då det känns dumt att se på säsong sju då det känns som det har blivit en ny serie som bara fick en säsong.
Katrine Larsson

Emelie:

Jag har sett alla avsnitt av säsong som hittills släppts av säsong 7, och NEJ! Se den inte. Om det blir något reunion-hejdå i det sista avsnittet kan du ju se det, men den sjunde säsongen är så himla out of character för serien och inte alls nödvändig. Jag kollar endast på säsongen eftersom att jag redan har börjat, och då känner att jag likagärna kan forsätta.

Svar: Låter ju inte alls bra, känns skönt ändå att jag började maraton kolla på serien efter att säsong 7 hade börjat så att jag visste att den skulle bli annorlunda.
Katrine Larsson

Lena:

Jag har precis sett klart på Säsong 6 och är så kluven inför nästa säsong.

Svar: Förstår det, jag visste ju att man skulle (antagligen) få se det sista av Emma i avsnitt två, så jag kollade på avsnitt ett och två och tyckte inte direkt att det var bra.
Katrine Larsson

Kommentera inlägget här: