Animerade filmer 2018


 Igår när jag skulle se Grinchen trailern så kom det upp flera videoklipp av varenda animerade film som kommer komma ut i år, och det är en hel del. Så jag skrev upp alla filmer och valde dem som jag vill se eller ser mest framemot, och tänker att istället för att skriva ett varsitt inlägg om alla fem så skriver jag ihop det till ett inlägg istället. 

  • The Grinch - jag älskar Grinchen och ser på den filmen varje jul, men blev inte speciellt glad när jag läste att man skulle göra en ny film av den. Om jag har förstått det rätt så ska det handla om exakt samma sak bara att det är animerat nu, kan tycka att detta inte behövs men tittade på trailern och tyckte ändå att den verkade bra. Detta är inte en film som jag känner att jag måste se på bio, men jag känner ändå att jag vill se den bara för att se om man lyckas. 

  • The Nutcracker and the Four Realms - Jag har faktiskt aldrig sett Nötknäpparen, men när jag såg trailern för ett tag sen så tyckte jag verkligen om den. För utifrån trailern så ser den här filmen väldigt lovande ut så jag kommer definitivt försöka se på den här på bio och hoppas att den lever upp till mina förväntningar. 

  • Christopher Robin - Den här trailern kom ut bara för någon dag sedan och jag gillade den verkligen, började nästan gråta när Nalle Puh visade sig i slutet och vet inte riktigt varför för även om jag kollade på Nalle Puh när jag var mindre så var det inte en av mina favoriter men trailern vara så fin och det är ju ändå nåt speciellt med Nalle Puh och jag tror verkligen att detta kommer bli en bra film, kommer bli förvånad om det inte blir det. 

  • A Wrinkle in Time - Är kluven i vad jag tycker om den här filmen, tyckte att trailern var okej men jag saknar något som jag inte riktigt vet vad det är. Det kan bero på att det är många kända skådespelare med och då kan filmen bli otroligt hypad och att det sedan visar sig att den bara var okej, får se vad jag tycker efter att jag har sett den. 

  • Peter Rabbit - Den här filmen går på bio nu och jag trodde att det skulle vara en barnfilm och att det inte var någonting för mig, för även om jag läste och såg mycket på Pelle Kanin när jag var mindre så är det ju ingenting jag gjort på flera år. MEN så såg jag trailern igår och fullkomligt älskade den och vill gå på bio och se den nu typ. 

Kategori: Filmer Taggar: A Wrinkle in Time, Animerat, Christopher Robin, Peter Rabbit, The Grinch, The Nutcracker and the Four Realms, bio;
Kommentera inlägget här: