sammanfattning v8 (2)

Blindspot
Run background checks before first dates.”
I den här veckans avsnitt fick man se hur Jane och Tashas & Kurt och Roman relationer utvecklades till det bättre, skönt att Tasha har börjar lita på Jane igen men vill inte veta hur Kurt kommer reagera när han får reda på att Roman dödade Taylors mamma (är ju bara en tidsfråga innan det händer). Var jobbigt och frustrerande att se scenen när Red behandlar Patterson så dåligt (har hon inte varit med om tillräckligt?), hon försökte hjälpa honom och så blir han sur på henne och förnekar att han missbrukar. Slutscenen var inte direkt chockerande, jag har ju aldrig gillat Nas så hoppas att hon dör och det är inte bara på grund utav att jag inte gillar henne och Weller som ett par, utan jag har aldrig förstår syftet med Nas tycker att det är en helt meningslös karaktär har aldrig riktigt förstått syftet med att hon är med.


The 100
Careful, Reyes. Emori's already got dibs on me.”
Var inte helt säker på att Octavia inte var död där ett tag eftersom dem dödar huvudrollskaraktärer titt som tätt numera, men hon dog ju inte så behövde inte oroa mig för det. Tyckte dock att det var lite roligt att hon som dödade Octavia spelade bättre än Bellamy (Bobs skådespeleri var inte bra där). På tal om att döda karaktärer stackars Niko, han dog när han räddade Luna och det var väl ”fint” men som sagt måste man döda varenda karaktär?.  Så nu vet alla om att det bara går att rädda 100 personer, och hur kunde Clarke inte ta med Monty på sin lista? Vad håller hon på med? Känns som att hon tappar greppet mer och mer, inte ofta jag säger det men tur att Jaha var där och hjälpte henne.


Riverdale
Your dad said he would do anything to protect Polly. So the next logical question is, how far would he go to protect her?”
Förra veckan skrev jag att Veronica och Bettys mammor inte hade ett bra avsnitt, och i veckans avsnitt fick vi se hur hemsk Cheryls mamma var (pappan verkade väl inte vara så mycket bättre han heller så), nu kan man förstå varför Cheryl verkar vara en hemsk person, svårt att bli någonting annat än det när man har sådana föräldrar får hoppas att det förändras nu när hon börjar bli kompis med Veronica. Gillade verkligen Jughead och Betty i det här avsnittet, dem är verkligen ett bra team och man fick reda på några nya saker i det här avsnittet t.ex. så var Polly och Jason förlovade? Då lär hon ju inte bara ha varit en tjej som han träffade på grund av den där listan och så verkar Betty och Pollys pappa ha någonting med allt det här att göra.