Tv-serier Disney

Jag skriver ganska mycket om Girl meets world här, och tänkte att det kunde vara roligt att titta på andra tv-serier jag har sett på som Disney har producerat. 
 
Dessa två serier är riktig nostalgi för mig, eftersom det var bland de första "tonårsserier" som jag tittade på och även om dem är lite "töntiga" så var dessa tillräckligt bra för min ålder.   Dessa två är också nostalgi Hannah Montana och Wizard of Waverly place är två tonårsserien som jag aldrig missade ett avsnitt utav. Tycker även att Wizard of Waverly place är den bästa tv-serien som Disney har gjort.Sedan har vi Zack & Cody, även om jag inte tyckte dessa två serier var lika bra som ovanstående så är serierna ändå bra och även detta är nostalgi för mig. 
 

Detta är två nyare serier som jag har "strö tittat" på ibland, och tycker att dem har bra kvalité för att vara nyare Disney serier. 
 

Dessa två serier skulle jag kalla mina "guilty pleasures", för att dem inte är så himla bra egentligen och är lite för "barnsliga" för min ålder skulle jag vilja säga. Dock så tycker jag att Shake it up är snäppet bättre än Austin & Ally. 


Vilken Disney serie tycker ni är bäst eller som får er att känna nostalgi?
Kategori: Disney, Tv-serier; Taggar: Austin and Ally, Disney, Girl meets World, Good luck Charlie, Hannah Montana, Jessie, Phil of the future, Shake it up, That´s so Raven, Wizards of Waverly place, Zack and Cody;