Nedlagda serier


 Nu under maj månad så brukar de flesta beskeden om en serie får fler säsonger eller om den blivit nedlagd, även om det är ett flertal av de nya tv-serierna som har "fått" ytterligare en säsong eller mer (This is us, Riverdale eller 13 reasons why) så känns det som att det är många av de nya serierna som bara fick en säsong, några av dessa är Pitch, Frequency och Emerald city. 
 
Kan ju börja med Girl meets world som inte är en av de nya serierna utan den här serien fick tre säsonger, och ja man visste att den här serien hade blivit nedlagd redan i januari men en del av mig hoppades på att någon annan kanal skulle välja att göra fler säsonger av den här serien, för även om den sista säsongen inte var jätte bra så tyckte jag ändå att den här serien hade mer att ge. 

Nu till de nya serierna, det känns lite som att dessa tre serier hade en väldigt bra början men att det sedan blev sämre och sämre. Är inte direkt ledsen över att Frequency bara fick en säsong, tror det räckte och tyckte ändå att slutet var ett avslut så är nöjd med det beslutet. Sedan är det Emerald City, och jag tycker ändå att den här serien förtjänade mer än enbart en säsong då jag faktiskt tyckte om den här serien för det mesta plus att slutet var alltför öppet, det var inte ens ett slut utan det var en säsongsavslutning som byggde upp för att det skulle bli en säsong två så är besviken över detta. Jag tyckte väldigt mycket om serien Pitch, först så finns det inte så många serier som fokuserar på sport och speciellt inte på en kvinna sedan finns det så många frågor som jag vill ha svar på så tycker ändå att den här serien var värd i alla fall en säsong till. 
 
Kommentera inlägget här: