Tv-serier Disney

Jag skriver ganska mycket om Girl meets world här, och tänkte att det kunde vara roligt att titta på andra tv-serier jag har sett på som Disney har producerat. 
 
Dessa två serier är riktig nostalgi för mig, eftersom det var bland de första "tonårsserier" som jag tittade på och även om dem är lite "töntiga" så var dessa tillräckligt bra för min ålder.   Dessa två är också nostalgi Hannah Montana och Wizard of Waverly place är två tonårsserien som jag aldrig missade ett avsnitt utav. Tycker även att Wizard of Waverly place är den bästa tv-serien som Disney har gjort.Sedan har vi Zack & Cody, även om jag inte tyckte dessa två serier var lika bra som ovanstående så är serierna ändå bra och även detta är nostalgi för mig. 
 

Detta är två nyare serier som jag har "strö tittat" på ibland, och tycker att dem har bra kvalité för att vara nyare Disney serier. 
 

Dessa två serier skulle jag kalla mina "guilty pleasures", för att dem inte är så himla bra egentligen och är lite för "barnsliga" för min ålder skulle jag vilja säga. Dock så tycker jag att Shake it up är snäppet bättre än Austin & Ally. 


Vilken Disney serie tycker ni är bäst eller som får er att känna nostalgi?
Kategori: Disney, Tv-serier; Taggar: Austin and Ally, Disney, Girl meets World, Good luck Charlie, Hannah Montana, Jessie, Phil of the future, Shake it up, That´s so Raven, Wizards of Waverly place, Zack and Cody;

Teen wolf säsong 5

Glöm allt jag sagt om att de andra säsongerna var konstiga eller röriga för det var ingenting jämfört med denna säsong, men detta är ingenting negativt utan det är mer att man sitter där och funderar på "vad var det som jag precis såg?". För denna säsong var mycket bättre än säsong 4, och jag tyckte man delade upp de två delarna i säsongen bättre då det kändes som att dem var mer sammansvetsade.

 

 Det var lagom med "berättelser" och man höll sig till Dread doctorerna och deras experiment där bland annat Theo var en av tonåringarna(som jag inte ens orkar kommentera någonting om, mer än att jag blir så trött på att dem aldrig kan lyssna på Stiles). Dock så intresserade historien med Malias mamma mig inte alls, tyckte enbart den tog dyrbar tid från det som var bättre i serien. 

Sedan måste jag ju kommentera Stiles och Lydia, då jag är ett stort fan av Stiles (fast vem är inte det?) och även om jag aldrig har varit ”hysterisk” över detta ship (som så många är) så tycker jag ändå att han förtjänar att vara lycklig, och tycker att dessa två kompletterar varandra väldigt bra.


 
Finns så mycket annat att kommentera t.ex. Liam och Liam tillsammans med Hayden, Mason, bromancen mellan Scott och Stiles, och "far/son" relationen mellan Scott och Liam, kan summera det kort och säga att jag gillar alla dessa relationer och karaktärer. När jag gör en summering av alla säsonger av Teen wolf så tycker jag att det har varit en bra serie, den har haft några svackor t.ex. säsong 4 men överlag har den varit bra och jag ångrar inte att jag tittade på denna serie då den var mer seriös än vad jag trodde att den skulle vara. 

Girl Meets Bear

Kategori: Tv-serier Taggar: Gifs, Girl meets World, Girls meets bear;