Serienyheter
  • HBO har släppt en trailer till den 7:e säsongen av Game of Thrones, jag älskar trailern och även om låten inte direkt är Game of Thrones så tycker jag ändå att den passar till trailern. 

  • Läste häromdagen att man har börjat spela in säsong 3 av True detective, och jag som tyckte det var långt mellan säsong 2 och 3 av Outlander.

  • Katie Cassidy ska bli en "series regular" i säsong 6 av Arrow, ser inte på Arrow längre men har för mig att hon dog i typ förra säsongen?

  • Skådespelarna från tv-serien Buffy the Vampire Slayer hade en "reunion" häromdagen eftersom det är 20 år sedan det första avsnittet av tv-serien sändes. 
Kategori: Serienyheter, Tv-serier; Taggar: Buffy the Vampire Slayer, Game of thrones, True detective, arrow, serienyheter;

Veckans babe

Veckans skönhet är Emma Watson

  • Hon är född den 15 april 1990, i Paris Frankrike. 

  • Är just nu aktuell i Beauty and the beast

  • Förutom att hon har spelat Hermione Granger i alla Harry Potter filmer, så har hon även varit med i filmerna The Perks of Being a Wallflower The Bling Ring

  • Hennes favoritbok i Harry Potter serien är Harry Potter och fången från Azkaban. 

 
Kategori: Tv-serier Taggar: Emma Watson, Harry Potter, beauty and the beast, the bling ring, the perks of being a wallflower;

Recension Between

"After a mysterious disease kills every resident over 22 years old, survivors of a town must fend for themselves when the government quarantines them."

Den här serien liknar Under the dome, dock så innehåller den inte utomjordningsaspekten och fokuserar rätt logiskt på tonåringarna då dem är de enda som fortfarande lever i staden. Skulle vilja börja med att säga att den här serien är helt klart bättre än Under the dome (är i och för sig inte så svårt), men det är ändå inte en serie som jag skulle rekommendera till andra. Då det är en helt okej serie men den blir aldrig bättre än okej och det är de som är synd för man kunde ha gjort den här serien så mycket bättre, då själva storyn är intressant och annorlunda mot andra tv-serier och om man bara utvecklat den bättre eller haft andra skådespelare så hade den här serien kunnat gå från en okej serie till en bra serie.