Bromance

Det finns romantiska relationer i tv-serier, och även om dessa är fina, så är det ändå någonting speciellt med bromance i tv-serier. Här kommer mina favoriter (tog även med Adam & Blake från The voice, då jag tycker dem är för underbara för att inte tas med på en sån här lista).
 
Scott & Stiles (Teen wolf)
“Scott, just listen to me. You’re not no one. You’re someone. You’re my best friend. I need you. Scott, you’re my brother"
 
Merlin & Arthur (Merlin)
"Shut up Merlin"

Chandler & Joey (Friends)

"You don´t think we´d buy a house and not have a Joey room do you?"

Cory & Shawn (Boy meets world)

"Things have always been changing. We´ve had to deal with life, and death, and Feeny. But no matter what we faced, we always faced it together."
 
Ryan & Seth (The OC) 
"The doctors say you’re going to be fine. Although you’re going to have to wrap your head around the fact that we’re really brothers now, or blood brothers."

Blake & Adam (The voice)

"Blake, i think i wanna a brovorce"
Kategori: Gifs, Tv-serier; Taggar: Boy meets world, CoryochShawn, Merlin, Merlin och Arthur, ScottochStiles, Teen Wolf, The OC, The Voice, Vänner;

Friday night lightsFriday night lights intro är ett av dem bästa introna till en serie, men jag har aldrig känt så många olika känslor för ett intro förut. För samtidigt som jag tycker det är fint intro och att det ger hopp, så ger det mig även en känsla av sorg och "hopplöshet". Man har helt enkelt tagit de flesta emotioner man kan känna och blandat ihop dem och gjort det här introt, fast samtidigt är det inte så konstigt för den här serien får verkligen en att känna alla möjliga saker allt från lycka till sorg. 
Kategori: Tv-serier Taggar: friday night light, intro;

Vecka 39 (måndag-onsdag)

 
Quantico (Kudove)
Quantico är tillbaka, och vilken röra det första avsnittet var. Det var inte det att de var ett dåligt avsnitt, utan tror mer att det behöver gå några avsnitt så man får lite mer koll på hur saker och ting kommer se ut i den här säsongen. Förra säsongens upplägg var bra och de kör på med samma upplägg, men fattade inte helt och hållet storyn med ”the bad guys”, och kan inte påstå att jag tyckte att ”the farm” var speciellt intressant. Men det jag förstår är att Alex & Ryan kommer sluta upp tillsammans, så var snälla och sluta med ert ”on/off” förhållande.


The Voice (The blind audtions)
Om det är något program som får mig att gråta så är det The voice, gråter av alla möjliga orsaker. I alla fall tycker om att dem bara har med de personerna som kan sjunga istället för att ha samma koncept som Idol, men det jag framförallt tycker om är kemin mellan ”domarna”, speciellt Blake och Adam hur underbara är inte dessa två?Tycker även att Miley och Alicia har kommit bra in i ”teamet”. 


This is us (The big three) 
Den här serien levererade den här veckan också. Tycker om alla karaktärer (eller är inte jätte förtjust i Randalls pappa, det är något skumt på gång där), men annars tycker jag relationerna är bra, även om Randall och Kevins relation inte verkar vara den bästa. Tycker även att dem gjorde det bra med dåtid och nutids koncept, då båda var lika intressanta. Och så i slutet av avsnittet kom ytterligare en tvist, var rätt förbered på att Jack hade dött (då jag tyckte att dem hintade om det i förra avsnittet) men så fick jag upp hoppet en liten stund men det försvann lika fort, och kom igen gifta sig med Jacks bästa kompis eller gifta sig med sin bästa kompis fru? Kändes bara konstigt. 

Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Blake, Miley Cyrus, Quantico, The Voice, This is us, bigthree, blind audtions, kudove, serier, v39;