SAG Award

Screen Actors Guild Award gick av stapeln i söndags, och den innehöll allt från att Meryl Streep hjälpte Ryan Gosling med hans fluga till att många sa vad dem tyckte om Donald Trump. Här under är två videoklipp med det bästa från galan och allt som sas om Donald Trump (tyckte William H. Macy gav den bästa dissen till Trump).
              Måste lägga in en kommentar om klänningarna och att det var få som jag tyckte var fina, Taraji P. Henson klänning var den enda som jag verkligen gillade och den andra klänningen är helt okej har mest med den för att det var en färgklick som stack ut ur mängden. 

Man kan inte skriva ett inlägg om film/tv-serie galor utan att ha med en bild på ett otroligt gulligt barn, kändisar som bjuder på sig själva, barnen (ungdomarna?) från Stranger Things och självklart måste ju Ryan Gosling vara med på ett hörn. 
Kategori: Filmer, Tv-serier, Videoklipp; Taggar: Ryan Gosling, Taraji P. Henson, William H. Macy, meryl streep, outfits, stranger things;

Frågor om film

Ungefär hur ofta går du på bio?
Det varierar, förra året tror jag att jag gick på bio 5 gånger mindre än vad jag hade tänkt mig tyvärr. 

Finns det någon specifik kommande film som du ser extra mycket fram emot?
Är väldigt taggad inför Beauty and the Beast, även om jag är negativt inställd till att man gör live-action filmer av Disney filmer så tror jag ändå att detta är en film som kommer bli bra. Vilken filmgenre gillar du mest?
Kan inte påstå att jag har någon favorit, ser på allt så länge det inte är skräckfilmer.

 
Vilken skådespelare var din första favorit och vilken är din nuvarande favorit?
Hade verkligen en crush på Channing Tatum när jag var tonåring så han var min första favorit, nu gillar jag Johnny Depp eller Meryl Streep.

 

Vad tycker du om filmmusikaler, och har du någon favorit? 
Jag tycker om filmmusikaler, ser på det alldeles för lite egentligen. Grease är en klassiker men tycker även om Moulin Rouge och Chicago.  

 

Har du någon favorit bland Disneys alla klassiker?
Beauty and the Beast, svårt att slå den filmen.
 

Favorit av animerade filmer som inte är producerade av Disney? 
Tummelisa ligger mig varmt om hjärtat, men Shrek är en film som också är väldigt bra. 

Vilken film är din favorit av alla tider?
The Notebook, svårt att slå den kärlekshistorian. 

Favorit bland filmserier?
Harry Potter.


Och slutligen, vilken film rekommenderar du mest?
Vilken film som helst med ett viktigt budskap, bilden nedanför visar några exempel på filmer som innehåller det. 

 
Kategori: Filmer, Listor; Taggar: 12 years of slave, Chicago, Disney, Filmer, Harry Potter, Johnny Depp, Shrek, Skönheten och Odjuret, Step mom, The Intouchables, The notebook, Tummelisa, Unbroken, american history x, beauty and the beast, bio, budkskap, channing tatum, grease, lista, meryl streep, moulin rouge, musikaler;

Veckans babe

 Veckans babe (vackraste) är Lili Reinhart

  •  Hon är född den September 13 1996 Cleveland, Ohio, USA. 

  • Just nu är hon aktuell i tv-serien Riverdale där hon spelar karaktären Betty Cooper. 

  • Hon har sagt i en intervju att hon förstår några av de utmaningar karaktären Betty har i serien, bland annat har hon själv lidit av depression och ångest, och tycker att det är ett viktigt ämne att ta upp eftersom pressen av detta kan bryta ner en person. 

  • Hon började dansa när hon var ung och fortsatte med det under hela sin uppväxt. 

  • Om ni inte har "kollat in" hennes twitter konto, tycker jag att ni borde göra det för hon skriver otroligt roliga tweets (enligt mig).