Father´s day

Nu är det ju inte idag som det är fars dag i Sverige men i typ resten av världen så är det ju de så tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om vilka mina favorit pappor är i serie världen dagen till ära. 
 
 
 
Kategori: Tv-serier Taggar: Eric Taylor, Jack Pearson, Sandy Cohen, Stilinski, Teen Wolf, The OC, This is us, fars dag, friday night light, keith Mars, pappor, veronica mars;

Bokrecension


I april så bestämde jag mig för att börja läsa Fjällbacka serien av Camilla Läckberg, tänkte att det skulle ta mig ungefär en månad att ta mig igenom nio böcker men jag tror att det tog mig ungefär två veckor (Lejontämjaren är inte med på bilden då jag inte har den i pocket, och jag har inte hunnit läsa den senaste boken än). Så för att sammanfatta hela serien så tycker jag att Fjällbacka serien är väldigt bra och jag rekommenderar verkligen att man läser dessa böcker, jag har dock ingen direkt favorit utan jag tycker att alla nio böcker har samma kvalité. Jag är även väldigt glad att jag började läsa den här serien då jag nästan bara läser "tonårsböcker", eftersom jag aldrig riktigt har fastnat för andra böcker speciellt deckare men efter att ha läst den här serien så har jag faktiskt även börjat läsa en annan deckar-serie, och ja jag tycker även i bok väg bättre om "böcker-serier".  
Kategori: Böcker, Recensioner; Taggar: Böcker, Camilla Läckberg, Fjällbacka serien, bokrecension, deckare;

Recension King Arthur: Legend of the Sword

 
Var och såg den här filmen på bio för en månad sedan, det var egentligen för fint väder för att gå och se på bio tydligen så jag och min kompis var ensamma i biosalongen. För att vara helt ärligt så gick jag på den här filmen för att Charlie Hunnam var med i den, hoppades självklart på att den var bra men efter att ha läst att den hade gått back flera miljoner för att det var för få människor som hade gått på den under premiärveckan så blev jag skeptisk och hade inga höga förväntningar. 

Men detta var en film som jag tycker är otroligt bra, den var absolut inte dålig. Det som jag är mest "rädd" för i sådana här filmer är att dem lät blir för överdrivna och att man svävar iväg med sin fantasi för mycket, men det tycker jag inte att King Arthur filmen gör och jag tycker att Guy Ritchie har gjort ett bra jobb och verkligen lyckats. Kan inte direkt komma på någonting negativt med den här filmen, var lite besviken på att Merlin inte var med i filmen men har läst att dem har tänkt/vill göra fler filmer så då hoppas jag att Merlin är med i någon av dem. Måste bara ta med att jag tycker det var extremt roligt att David Beckham var med, det kändes verkligen helt random och förstod inte riktigt varför han var med? Ja juste Charlie Hunnaman är så otroligt jäkla snygg. 

Längd: 2h & 6min
SkådespelareCharlie HunnamAstrid Bergès-Frisbey, Jude Law m.fl.
Betyg: 4/5  
Kategori: Filmer, Recensioner; Taggar: Filmer, Guy Ritchie, King Arthur, bio, charlie hunnam, filmer 2017;