ÄNTLIGEN!


Den här scenen var efterlängtad.

Sammanfattning v43 (2)

 
 
Younger 
Tyckte hela teorin med ”bad panncake” var rolig men helt tokig, och skället till att hon inte inledde ett seriöst förhållande med honom, var ju världens sämsta skäl. Annars så känns det som att det kommer bli ett stort bråk mellan Liza och Josh snart angående barn, och då lär hon ju vända sig till Charles och ja sedan rullar bollen vidare, yey..

 

Blindspot
Nu har Blindspot tagit uttrycket triangeldrama till en helt ny nivå, nu har dem ”skaffat” fyrkantdrama och den stora frågan är därför HUR TÄNKER DU KURT? Välj en utav dom alltså välj Jane din idiot. Sedan har vi hela dramat med Jane och Roman, när man tror att han litar på henne så kommer det en orsak så att han inte gör det längre, får väl se hur det slutar lär ju gå åt helvete snart i alla fall.
 

Pitch
Tyckte om att se processen om att ”byta” spelare med varandra (vet inte riktigt vad det heter), i alla fall gillade att få se hur spelarna kände för det här och även hur cheferna gjorde det. Gillar dock inte den nya chefen, han känns som en riktig skitstövel. Borde väl kommentera tvisten, men kan bara skriva att jag satt och sa nej typ femtielva gånger och ville verkligen inte att det skulle vara samma olycka, stackars Ginny hon förlorade inte bara sin pappa utan även sin bästa vän. Annars är relationen mellan Ginny och Blip + hans fru och barn otroligt underbar.

The blacklist
Gillade att hela historien med Kaplan inte var med i förra avsnittet men nu var hon ju med igen och det gjorde inte speciellt mycket den historien har blivit intressantare, kanske är för att hela historien med Agnes och Kirk är otroligt jobbig och nej bara nej. Kan dom inte ”fixa” hela den historien, och gå vidare med serien + att det gör att Liz förhoppningsvis börjar lita på Red igen. Sist men inte minst stackars Aram, han förtjänar att vara lycklig och så sviker varenda kvinna honom, hoppas innerligt att Samar tar sitt förnuft till fånga och Aram börjar lita på henne igen. 

We've Got Magic to Do


Detta är helt klart en av mina favoritscener med Emily Gilmore, verkligen en klockren scen.