Recension Shadowhunters

När jag såg att den andra säsongen av Shadowhunters skulle ha 20 avsnitt, så tog jag bort den ifrån mitt "vecko schema" för jag har ju läst böckerna, och även om det verkar som att jag har glömt bort en hel del så kommer jag ihåg det viktigaste är t.ex. frustrerad över att det har gått två säsonger och man har fått sett Alicante EN gång eller att Adamant Citadel, där Iron Sisters bor var helt annorlunda från boken eller att skådespelarna inte alls är bra, ja listan kan göras lång. Men jag hade inte många serier att se på varje vecka och tänkte att jag ändå kunde ge serien en chans efter uppehållet, och jag är positivt överraskad för serien var faktiskt bra under de flesta minuterna i alla fall, säsongsavslutningen hade dock kunnat vara mycket bättre. Men någonting som man hade lyckats med var hur det såg ut "hos" Fair Folk, då jag tyckte att det liknade hur jag hade sett det i mitt huvud när jag läste boken, och gillade även Jonathan även fast jag inte riktig tyckte om hur han såg ut när han var sig själv. Plus Malec, dom två är för underbara! Så kommer nog ändå att ge säsong 3 av Shadowhunters en chans, då den kanske överraskar mig positivt igen. 
Lena:

Fair Folk delen var riktigt bra och fint gjort. Favoriten lätt i denna säsong.
Gillar hela Sebastian storyn och tycker skådespelaren (minns inte namnet just nu) gör ett riktigt bra jobb :)

Svar: Ja tycker också att han gjorde ett bra jobb. :)
Katrine Larsson

Felicia:

jag tycker deras skådespel blivit mycket bättre mot vad de var i första säsongen :). Har inte läst böckerna så har inget att jämföra med direkt men vet att det kan vara störande om det skiljer sig alldeles för mycket.

Svar: Ja, försöker verkligen och inte störa mig för att det skiljer sig ju alltid mellan bok och serie/film, men denna serie skiljer sig extremt mycket men som sagt tycker att dom blivit "bättre".
Katrine Larsson

Kommentera inlägget här: