Sammanfattning v6 (1)


Quantico
One incident is bad luck. Two is coincidence. Three is guilt.”
Men kom igen nu och ge oss svar istället för att ge oss nya frågor hela tiden. Jag vill veta vad det är terroristerna vill, och finns det två terrorister? Varför är Miranda en utav dem? och är Diana en utav dem? vad är det för hemligt grupp som finns i CIA och dem måste väl vara terroristerna? och så har jag typ 20 frågor till, börjar bli frustrerad på den här serien. 


Shadowhunters
17. That's...1700? 17,000?!”
Det är nära att jag ger upp den här serien, hade sett framemot att få se Iron Sisters men det levde inte alls upp till vad mina förväntningar och jag blev besviken igen. Var Lukes syster en utav dem i böckerna? Hade för mig att han bara hade en, och vad hände där på slutet? Det enda som intresserar mig är fortfarande Magnus och Alec.


Supergirl
Close? We had, like, you know, 12 seconds to spare.”
Det är inte ofta det händer men ibland blir jag trött på Kara, alla visste att hon hade känslor för Mon-El förutom hon och när hon väl kom på det så hade han ”gått vidare” man vet ju att dem kommer bli ihop men om det tar en hel säsong som med James och Kara så är det ju rätt meningslöst. Annars tycker jag så synd om Hank, han förklarade sina känslor för M´gann och det gör att hon förstår att hon förstår att hon ”måste” åka hem igen. Det går bra för kärleksparen i den här serien..
 

Emerald City
You were born in Oz. Oz brought you back. Have you even asked yourself why?”
Jag ser på varje veckas avsnitt av den här serien på Viaplay därför jag har med förra veckans avsnitt den här veckan, i alla fall jag tyckte det var intressant att se ”trollkarlens” historia om hur han hamnade i Oz. Det jag dock tyckte bäst om i det här avsnittet var att Dorothy och Lucas återförenades och även att få se Lucas story, så Glinda är alltså ond var väl ingen chockerande nyhet men att hon använder sig av nya häxor verkade enbart grymt. Men den sista scenen när trollkarlen skjuter Anna var chockerande, han måste verkligen ha känt sig sviken av henne och han kommer ångra sig om han får veta att hon var på hans sida.

The Flash
You do realize it's possible not to be a jerk all the time, right?”
Inte ens Tom Felton kan rädda The Flash längre och därför har jag bestämt mig för att ta bort den här serien från mitt veckoschema, för veckans avsnitt var segt och jag bryr mig inte om någonting inte ens att Iris kommer dö (dem kommer antagligen att rädda henne). Någonting som irriterade mig otroligt mycket i veckans avsnitt var att Barry nickade åt varenda karaktär när dem skulle säga eller göra någonting viktigt, ungefär som att han sa att det var okej och godkände det.

Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Emerald City, Quantico, Sammamfattning, The flash, shadowhunters, supergirl;
Lena:

När trollkarlen sköt Anna satt jag bara och gapade. Vad hände där!? Tyckte dock avsnittet var segt haha

Emelie Karlsson:

Nej, kommer inte ihåg något Luke syster som var Iron Sister!

Kommentera inlägget här: