Sammanfattning v7 (1)

Shadowhunters
Alexander, I may be experienced but it's rare that I've ever felt this way about someone. I worry that once we...that if we rush into this, I may lose you.”
Alec och Magnus är utan tvekan det bästa i den här serien för veckans avsnitt var inte bra, dockså tyckte jag att det var ”fint” att Jace ”släppte allting” för att hitta och hjälpa Clary. Men nu ska tydligen Simon berätta vad han känner för Clary, vilket jag hade hoppats och trodde att tv-serien skulle ha skippat för jag tycker att den storyn var helt meningslös i böckerna. 

 

Supergirl
Oh, that was the thing. Okay. Is that like a problem here on Earth?”
Varför var den där mannen tvungen att komma just då? Det var ju så nära att dem äntligen kysstes, så nära att man visste att någonting skulle hända.. Annars har Mon-El snabbt blivit en av mina favoriter hans scen i baren och när Kara sa att hon var arg men sedan sa att hon inte var det, var verkligen höjdpunkterna i detta avsnitt. Annars satt jag och tänkte i nästan hela avsnittet "gör inte en Morgana, snälla låt Lena vara god och att hon inte blir mer och mer ond för varje avsnitt".

  

Quantico
My secret would be charm, wit, and chemical attraction”
Om jag inte varit så nyfiken på vad det är som händer i den här serien så hade jag nog slutat se på den här serien, jag tycker att serien är bra det är inte det. Men när man har fått svar på en fråga så kommer det upp en ny eller så stämmer inte svaret man fick. Så AIC existerar inte? Det är ju de hela säsongen har handlat om att ta reda på vad det är AIC håller på med och vad deras mål är. I all den här röran så hade jag nästan börjat shippa två karaktärer, men kände lite att när en av dem ströp den andre att det inte var någon bra ship. 

 

This is us
I talked to your dad. He was my person. He was the one who could steady you when the world felt like it was spinning.”
Vem visste att man kunde gilla Miguel lite i alla fall, hans tal till Kevin var väldigt fint och det lede ju till att Kevin fanns där för Randall och det kändes skönt att man äntligen fick se att Kevin faktiskt bryr sig om Randall det är ju inte någonting som man får se alltför ofta och den scenen var så fin. När Kate nästan berättade för Toby om sin pappas död satt jag och tänkte att jag inte är redo för det än, lär ju aldrig bli redo för det men ändå. Men hade aldrig föreställt mig Jack som den svartsjuka typen och efteråt när jag läste folks kommentarer om avsnittet så fanns det många teorier om att Jack blir alkoholist den sista tiden av sitt liv och att han kanske dör i en bilolycka när han är full, vill verkligen inte att detta ska vara sant. Han är ju perfekt och ska man förstöra hans sista år och hans karaktär genom att ”göra” honom till en alkoholist? Det vore ju bara grymt. 

Emelie Karlsson:

Ja blää på Simon och Clary's korta period som par

Svar: Kändes bara påtvingad, alla vet ju att det aldrig hade hänt om Clary och Jace inte trot att de var syskon.
Katrine Larsson

Kommentera inlägget här: