Sammanfattning v7 (2)

 

Blindspot
Call your family and tell them you love them. Because this is a formula to start a war.”
Avsnittets höjdpunkt var helt klart att Ritc var med, han är den manliga versionen av Patterson och avsnitt när han är med sticker ut lite extra. Roligt att få se hans ”backstory”, hade helt glömt bort att det var hans ex som var med i avsnittet men kom på det efter ett tag och det var fint med den sista scenen med Ritc när hans enda krav är att hans ex ska få det så bra som möjligt i fängelset (tekniskt sett är det ju hans fel att han sitter där men ändå). Gillade extra mycket när han och Weller skulle låtsats att dem var ett par, man såg verkligen hur obekväm Weller var med det arrangemanget. Vet inte riktigt vad Jane höll på med när hon sa att inte Roman skulle berätta för Nas utan att hon skulle göra det, och jag vet inte heller vad Red håller på med men han får skärpa sig fort innan det går överstyr.


The 100
”It's already here."
Tycker att varje avsnitt av den här serien blir bättre och bättre. Vi fick ju några Bellarke scener, även om jag var lite förvånad när Clarke inte tog med Bellamy som den 99:e personen men gissar på att dem gjorde listan tillsammans och när han somnade så skrev hon dit honom och sen skrev han ditt hennes namn helt enkelt en väldigt fin scen. Alltså Jaha, varför har inte den mannen dött än? Han får den ena dåliga iden efter den andra, klart inte bunkern funkade i så fall borde dem ju ha hört om den tidigare eftersom den inte låg så långt bort ifrån dem. Hela Arkadia storyn är inte höjdpunkten på den här säsongen men jag tycker inte att den är helt ointressant, plus att jag tycker om Octavia och Indras relation. Det ska bli intressant att se hur storyn med Indras dotter kommer utveckla sig.


Riverdale

What was it like before she got here? I honestly cannot remember.”
Miss Grundy är borta för gott nu eller? Trodde inte en sekund på det hon berättade för Archie om varför hon har en ny identitet, skulle mer tro att hon har gjort någonting olagligt och är därför tvungen att skaffa en ny identitet så hon inte skulle hamna i fängelse. Den sista scenen i avsnittet var bara äcklig, när ska hon hitta en kille i sin egen ålder? Betty och Veronicas mammor verkade inte alls sympatiska i det här avsnittet, fine att Bettys mamma drar paralleller mellan Betty och Polly men någonstans måste hon förstå att dem inte är samma person, och Veronicas mamma som jag har gillat hittills fick det att verka som att hon bara brydde sig om att ha ett så ”fint” liv som möjligt. Gillar Kevin och är glad om han får ett kärleksintresse, är inte lika glad för Jughead hade ingen aning om att han bodde där och att hans pappa är ledare för Southside Serpent gissar på att Jughead inte gillar det och att det är därför han inte bor med sin pappa men frågan är ju vad som har hänt med hans syster? 

The Blacklist
You've become more of a liability than an asset.”
Jag tycker inte Blacklist är lika bra som det har varit, jag älskar Raymond men tycker att han har tappat stinget lite, och Liz har bara blivit tråkig. Gissar på att det är Kaplan som förstör för Raymond? Man har ju annat det ett tag och gissar på att det är därför man inte visar några scener med henne längre. Kände inte igen tjejen Aram träffade på när han var undercover men fattade senare vem hon var, måste kännas konstigt att se henne och veta vad hon har gjort men ändå inte kunna arrestera henne. 

Kommentera inlägget här: