Sammanfattning v8 (1)Shadowhunters
Call it an intense dislike.”
Snark, detta kändes som ett utfyllnads avsnitt då man fick veta vad Valentine håller på med så att man sedan kan utveckla den storyn mer i resterande avsnitt. Clary och Simons förhållande är bara fel och jag förstår inte varför man inte bara kunde hoppat över det finns ingen kemi alls mellan dessa två, men några som hade kemi var Isabel och Raphael känns som dem kan bli ett bra par om hon slutar att vara beroende av Yin fen.


Supergirl

”No, but Mxy wasn't the only one I tricked. I didn't mean it. I just said it so you'd let me go, to protect you.”
Först och främst ÄNTLIGEN så kysstes Kara och Mon-el, var verkligen på tiden. Funderade vad hon höll på med där ett tag men det var ju för att beskydda honom, vilket var fint på ett sätt. Roligt att Winn får ett kärleksintresse, hoppas att det går bättre med detta förhållande än vad det har gått med dem andra. Kom på nu att James var väl inte med i det här avsnittet?


Quantico
”How many drinks does it take to face your own mortality?”
Alltså vad hände? Var handlingen med AIC klar nu? Var det allt? Fattade inte riktigt vart avslutet var? Så att IS tog på sig hela attentatet var det slutet? Irriterande. Fick googla runt lite för att titta om detta var de sista avsnittet för säsongen, men det kommer tydligen mer nästa månad tror att handlingen som man la fram låter bättre än den som var i de första 13 avsnitten, framförallt låter den mindre rörig.


Emerald City
”You don't know what you are.”
Lucas känslor för Dorothy försvann inte helt och hållet, tack för det! Får rysningar i varje intim scen som Lucas och Glinda har tillsammans, känns bara fel. Och är det någon som är ond i den här serien så är det verkligen Glinda, hon ”offrar” oskyldiga barn för att vinna i ett krig mot trollkarlen och det gör mig bara frustrerad. Tycker så synd om West hon förlorar alla i sitt liv (var dock ganska säker på att Tip inte var död men ändå), och hur kan Glinda gömma deras mamma för West? Är bara grymt. Ska bli intressant att se nästa avsnitt, man har verkligen byggt upp för att det ska hända mycket i de två sista avsnitten.


This is us
”Randall, turn the window down, turn up the music. Take me to meet your father.”
När jag förstod att det var i det här avsnittet William skulle dö så fick jag gå och hämta ett paket med näsdukar och det var jobbigt att se på samtidigt som det var ett fint avsnitt. Tyckte om tillbaka blickarna, då man fick se varför William valde den vägen han valde men mamman till Randall hon är död eller? Kommer inte riktigt ihåg om dem har tagit upp det eller inte. Men som sagt många fina ögonblick, framförallt mellan William och Randall men även det ”mellan” William och Jack var fint. 
Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Emerald City, Quantico, This is us, sammanfattning, shadowhunters, supergirl, v08;
Lena:

Usch ja varenda scen med Lucas och Glinda får mig att titta bort, har dock tappat intresset helt för denna serie det enda jag vill se nu är att det blir bra mellan Lucas och Dorothy!

Kommentera inlägget här: