sammanfattning v9


Big little lies
No. I love my grudges. I tend to them like little pets”
Jag tycker att handlingen i den här serien är bra, men jag har tyvärr inte fastnat för någon av karaktärerna och har svårast för Madeline (eller ja Perry är värts, men han är ju i en klass för sig själv), på tal om Perry jag tycker inte om att man gav Alexander Skarsgård den rollen, jag hade velat gilla honom men det blir svårt nu när han verkligen är ett stort svin.
 

Emerald City
So your parents death will go unavenged just so you can take a piss standing up?
Vad håller Lucas på med? Har han helt tappat det? Tyckte Dorothy gjorde rätt när hon lämnade honom i samma skick som hon hittade honom i. Tyckte synd om Tip i det här avsnittet, kan inte vara roligt att man måste vara någon man inte vill vara bara för att människor ska lyssna på en, och tyckte även synd om Jack när han fick veta att Lady Ev var en robot och det var verkligen en överraskning hade aldrig övervägt det alternativet. Ska bli intressant att se säsongavslutningen, för att se hur dem knyter ihop allting.


Shadowhunters
If you truly believe that, see if you still feel the same when you're not getting high.”
Vet inte vad det är med mig då jag inte förstår varför jag fortfarande ser på den här serien, då den inte är bra. Förstår fortfarande inte hur man tycker att relationen mellan Clary och Simon är nödvändig, jag sitter här och hoppas på att den relationen snart får ett slut. Jag tycker att Alec skäller mycket på Magnus nuförtiden, är ju inte hans fel att Isabelle har blivit beroende av vampyrgift. Jag sitter här och hoppas på att Raphaels känslor är äkta och att han och Isabelle kan bli ett par. Annars var ju scenen mellan Alec och Aldertree helt klart den bästa, äntligen sa någon till honom och hoppas han försvinner för gott nu.


Supergirl
Okay, you know what? I knew I shouldn't have given you my Netflix password. Because watching that much 24 at once is not healthy.”
Jag har sett att det är många som inte gillar Mon-El eftersom han inte bryr sig om Karas åsikter, och kan hålla med om att han borde lyssna mer på henne men han lär sig ju fortfarande och i slutscenen får man se att han verkligen försöker lyssna på henne, och dem är ju så fina tillsammans! Vem trodde på att Jeremiah var där i goda avsikter? Ingen gissar jag på. Jag tycker det ska bli intressant att få veta varför han förrådde dem.


The 100
It's like Queen Nia used to say – War makes murderers of us all”
Vore skönt om någonting gick bra i den här serien, för just nu går allting åt helvete. Tycker så synd om Raven, ska hon aldrig få vara lycklig? Får hoppas att dem hittar en lösning, gissar på att dem kommer göra det eftersom även Abby verkar ha drabbats. Någonting som var bra är ju att dem inte längre är i krig med varandra, men frågan är hur länge dem kommer vara allierade nu eftersom Arkadia är förstört och obeboeligt (började tycka om den där killen men inte nu längre).


Riverdale
You're unbelievable, Archie. You literally have zero loyalty. You, Ginger Judas!”
Alltså föräldrarna i den här serien blir bara värre och värre, får verkligen hoppas att barnen inte växer upp och blir likadana som sina föräldrar, är skönt att i alla fall Archies pappa verkar vara en bra förälder. Man märkte på Polly att hon inte var ”helt frisk”, då hon verkade lite för konstig och undrar vart hon rymde och vem det var som satte eld på bilen? Vem visste om bilen mer än Jason och Polly? Tycker om Betty och Jughead som ett team, vet inte riktigt vad jag tycker om att dem ska ha ett romantiskt förhållande, på tal om romantik ska Archie kyssa varenda tjej som är med i den här serien? 

Kategori: Sammanfattningar, Tv-serier; Taggar: Emerald City, Riverdale, big little lies, sammanfattning, shadowhunters, supergirl, the 100, v9;
Lena:

Hade inte heller tänkt på Lady Ev på det sättet, trodde dock att hon var halv maskin eller något i ansiktet och att det var därför hon hade mask, precis som Jacks kropp. Du har verkligen något att se fram emot i säsongsavslutningen :)

Svar: Min teori var att det hade hänt någonting med hennes ansikte på grund av att hon hade varit med om en olycka eller nåt i den stilen. Roligt att höra, nu blev jag nyfiken haha. Har försökt hålla mig borta från spoliers men läste någonstans att det ska vara ett öppet slut som att dem tror att det kan bli en säsong till.
Katrine Larsson

Film&serier bloggen:

Jag förstår inte heller grejen med Clary och Simon, tycker dem passar bättre som vänner och inte som kärlekspar.

Svar: Precis, det känns bara påtvingat och alla vet ju att Jace och Clary fortfarande hade varit tillsammans om dem inte hade varit syskon.
Katrine Larsson

Seriemorsan:

Jag har inte heller fastnat för någon i Big Little Lies, men det kanske kommer. Just nu ligger Jane närmst i så fall!

Svar: Håller med dig, men det är någonting med henne som gör att jag ändå inte gillar henne.
Katrine Larsson

Emelie Karlsson:

Haha tyvärr klappade inte Emerald City säsongsfinalen ihop något överhuvudtaget!

Svar: Såg avsnittet nu. hoppas att den får en säsong till, för det här avslutet var jag inte nöjd med.
Katrine Larsson

Flisan:

sv: jamen verkligen det hade vart kul!

älskar riverdale :D

Kommentera inlägget här: